nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gaat uw kindje een weekendje logeren? Of gaat jullie op vakantie en wilt uw kindje zijn / haar eigen kinderkoffer mee? Onwijs Leuk heeft een leuke collectie kinderkoffertjes speciaal voor.


 


Bezig met laden...
Trolley Paw Patrol
€ 83,94 *

Prijs per stuk

Sporttas Raptor T-Rex World
€ 24,95 *

Prijs per stuk

Trolley Paw Patrol
€ 88,08 *

Prijs per stuk

Trolley blauw met piratenschip Sharky
€ 88,03 *

Prijs per stuk

Trolley groot Lillifee en de eenhoorn
€ 87,00 *

Prijs per stuk

Mini-trolley My Little Pony Club
€ 33,74 *

Prijs per stuk

Trolleyrugzak Frozen graceful
€ 24,95 *

Prijs per stuk

Trolley klein paardenvrienden
€ 78,80 *

Prijs per stuk

Een leuke hardcase trolley voor de mode bewuste meiden of een stoere trolley voor de echte piraten. Onwijs leuk heeft een leuke collectie koffers en trolleys voor kinderen. Ideaal voor op vakantie of voor als je uit logeren gaat.

De hardcase trolleys van Lillifee, Sharky en Paardenvrienden zijn van zeer stevige kwaliteit. Ze ideaal om mee te nemen op een vliegvakantie. Ze kunnen goed op slot en hebben stevige wieltjes.

De hardcase kinderkoffer van Lillifee is een super leuke koffer voor meisjes. De trolley heeft een vierdelig wielsysteem welke zorgt voor maximale mobilitiet.
Een koffer voor echte prinsessen!

De hardcase kinderkoffer Paardenvrienden is van dezelfde kwaliteit als de Lillifee trolley alleen heeft deze, zoals de naam als zegt, een mooie paardenprint.

En ook de Sharky kinderkoffer is van super stevig polycarbonaat en beschikt ook over het vierdelig wielsysteem. De kinderkoffer heeft een witte met blauwe streep print en uiteraard mag de afbeeldingen van Capt'n Sharky niet ontbreken.| Meer