nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Onwijs Leuk heeft een leuke collectie kindertassen en ( bijbehorende) accessoires. Alle kinderen willen graag met een mooie tas naar school of een weekendje weg. Binnen onze tassen collectie hebben wij keuze uit schooltassen, weekendtassen voor kinderen en stevige kindertrolleys voor op reis.

Die Spiegelburg is een van onze levernaciers die mooie stevige koffers levert voor kinderen. Deze hard case trolleys zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een leuke print. Zo is er een paarden koffer, een koffer van Prinses Lillifee en een koffer voor de echte piraten van Capt'n Sharky. De kinderkoffers hebben een vierdelig wiel systeem wat zorgt voor maximale mobiliteit. Bij alle trolleys zijn ook bijpassende toilettassen verkrijgbaar voor kinderen voor op reis.

Ook bieden wij bij Onwijs Leuk een zeer ruime collectie kindertassen. Deze tassen zijn leuk voor school of gewoon voor dagelijks gebruik. Wij hebben tassen voor alle leeftijden. Ook aan de kleuters is gedacht met handige rugzakjes voor als ze voor het eerst naar school gaan. Wij leveren kindertassen van o.a Zebratrends, de Kunstboer, K3, Prinses Lillifee en Capt'n sharky. Daarnaast hebben wij leuke sporttassen voor kinderen en natuurlijk zwemtassen. Wie van paarden houdt is bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben verschillende leuke kindertassen met paardenprint. Deze paardentassen zijn zowel verkrijgbaar in rugzakken als in schoudertassen.

En wat is er nou leuker om bij je vrolijke of stoere kindertas een bijpassend portemonneetje te hebben!? 
Ook deze verkopen wij bij Onwijs Leuk. Een tas van Prinses Lillifee? Kies dan voor het leuke roze kinder portemonneetje van lillifee. Maar ook voor de leuke paardentassen hebben wij leuke bijpassende portemonnees verkrijgbaar.| Meer