nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Onwijs Leuk ..
Muurstickers voor de babykamer en kinderkamer. 


Een muursticker  kan een geheel andere look aan de kinderkamer of babykamer geven. Alle muurstickers kunnen in verschillende afmetingen besteld worden. En bij verschillende muurstickers is het zelfs mogelijk een andere afmeting te kiezen.

Liever een eigen tekst of een ander formaat muursticker?
Mail ons via info@onwijs-leuk.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Levertijd muurstickers kinderkamer circa 5 werkdagen na ontvangst betaling.


 


  1 / 2  Bezig met laden...
Treuzelen 60x65cm muursticker kinderkamer
€ 55,25 *

Prijs per stuk

Muursticker Koe 60x60 cm kinderkamer
€ 40,92 *

Prijs per stuk

Bedrand muursticker kinderkamer
€ 55,25 *

Prijs per stuk

Muursticker kleurenboom kinderkamer
€ 92,13 *

Prijs per stuk

   1  2  

Muurstickers zijn een " must have" voor je babykamer of kinderkamer.
De murustickers van Onwijs Leuk zijn zeer gemakkelijk te bevestigen op de muur en wij zorgen dat er een gemakkelijk beschrijving bij zit.

De muurstickers zijn bestelbaar in verschillende kleuren. Deze kunt u per sticker zelf aangeven. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp door ons te laten maken.
U kunt uw wensen voor een muursticker of naamsticker door geven per mail. Samen met u kijken wij dan naar de mogelijkheden.
Het is voor ons geen enkel probleem om een proefstukje van een sticker toe te sturen als u twijfelt over het resultaat of over de kleur. 

Naast onze eigen muurstickers hebben wij ook de muurstickers van KEK Amsterdam in onze collectie. En ook de dieren stickers van Brenc. KEK Amsterdam is al jarenlang een succesvol bedrijf welke onder andere muurstickers ontwerpen voor de kinderkamers en babykamers. Zij hebben prachtige boomstickers. vrolijke dierenstickers en natuurstickers.
De muurstickers van KEK Amsterdam worden rechtstreeks door hun aan u geleverd waardoor de levertijd zeer kort is.

Zoekt u een voordelige muursticker? Kijk dan in ons aanbod. Wij hebben bijvoorbeeld  diverse leuke naamstickers. Ook de andere muurstickers proberen wij zo scherp mogelijk aan te bieden.

Als u vragen heeft over het bevestigen, het ontwerpen of het verwijderen van muurstickers, neemt u dan gerust contact met ons op via info@onwijs-leuk.nl| Meer