nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Informatie en vragen over de geboortestickers, muurdecoratie en herinnering/bewaardozen.

Zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen?
 
Het plakken gaat heel eenvoudig en bij elke bestelling wordt een duidelijke instructie meegeleverd. Wil je de stickers weer verwijderen? Ook dat gaat heel gemakkelijk. Van de meeste ondergronden kun je ze zo vanaf halen. Lukt dit niet dan kun je stickers ook verwarmen met een verffohn en daarna verwijderen. Het bestaat een minimale kans dat er met het afhalen van de sticker er wat behang of tex mee afkomt.

! Gebruik daarom dan ook eerst de proefstukjes op de ondergrond waar je deze gaat plakken (desnoods in een hoekje). De stickers kunnen niet hergebruikt worden. Onwijs Leuk kan niet aansprakelijk gesteld worden indien er een beschadiging optreedt voor tijdens of na het bevestigen van de tekst. Dit is op eigen risico van de gebruiker.

Waar kunnen de stickers allemaal op geplakt worden?

De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto's, metaal, plastic, tegels, deuren, ramen etc.
In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden die beschilderd zijn met latex. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat. Als de muren met kalkverf zijn beschilderd kan er geen sticker op geplakt worden. Ook behang is een geschikte ondergrond mits het behang glad is.

Hoelang kun je de stickers bewaren voordat je ze gaat plakken?

Het beste is om de sticker meteen uit de verpakking te halen en deze plat te leggen. Stickers moeten binnen 1 maand geplakt worden ivm de hechting. Het is beter om de sticker te bestellen wanneer je deze ook direct kunt gaan plakken.

Waar zijn de stickers van gemaakt?

De stickers worden gemaakt an vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling verzonden wordt?

Een bestelling wordt binnen 8 werkdagen verzonden. Mocht u nog meerdere artikelen op onze website bestellen die geen betrekking op de stickers en de bewaardozen hebben kunt u er zelf voor kiezen de bestelling in een keer te laten leveren ( waardoor de gehele bestelling 8 werkdagen duurt ipv de gehanteerde 5 werkdagen op ons resterende assortiment) of om de artikelen waar een levertijd van 5 werkdagen op wordt gehanteerd eerder af te sturen en de bestelde stickers later. Graag dit vermelden bij uw bestelling bij opmerkingen! U betaald in beide gevallen  €5,95 verzendkosten dus bij de keuze apart verzenden geen twee keer.

Kan ik de stickers zelf op maat maken?

De stickers zijn heel gemakkelijk los te snijden of te knippen met een schaar of mesje.

Ik wil graag een sticker laten maken met een afwijkende maat. Is dit mogelijk?

Dit is in de meeste gevallen mogelijk tegen een meerprijs. Stuur ons per email alle gegevens toe en wij maken hiervoor een offerte.

Zijn de sticker geschikt om mee te spelen voor kinderen?

Kleine deeltjes zouden kinderen in de mond kunnen stoppen. Pas hiervoor dus op. Als u de stickers gaat plakken in de kinderkamer let dan op dat kinderen er niet gemakkelijk bij kunnen. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor schade toegebracht voor, tijdens of na het opbrengen van de stickers.

MUURSTICKERS KUNNEN NIET GERUILD WORDEN DEZE ZIJN OP MAAT GEMAAKT!
| Meer